Har du spørsmål eller er du interessert i en konto? Vær så snill kontakt met ons op.

Retningslinjer for personvern Head Supplies BV

ERKLÆRING OM PERSONVERN

Headsupplies BV respekterer personvernet til de besøkende på nettstedene sine, spesielt de besøkendes rettigheter med hensyn til automatisk behandling av personopplysninger. På grunn av fullstendig åpenhet med våre kunder, har vi derfor formulert og implementert en policy med hensyn til disse behandlingsoperasjonene selv, deres formål samt mulighetene for de involverte til å utøve sine rettigheter så godt som mulig. 

For all ytterligere informasjon om beskyttelse av personopplysninger, besøk nettstedet til den nederlandske datatilsynet: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl.

Inntil du godtar bruken av informasjonskapsler og andre sporingssystemer på nettstedet, vil vi ikke plassere ikke-anonymiserte analytiske informasjonskapsler og / eller sporingskapsler på datamaskinen, mobiltelefonen eller nettbrettet.

Ved å fortsette å besøke dette nettstedet godtar du følgende vilkår for bruk.  

Den nåværende versjonen av personvernreglene som er tilgjengelig på nettstedet er den eneste versjonen som gjelder så lenge du besøker nettstedet, til en ny versjon erstatter den nåværende versjonen.
 

Artikkel 1 - Lovbestemmelser

  1. Nettsted (heretter også "Nettstedet"): www.headsupplies.nl
  1. Ansvarlig for behandlingen av personopplysninger (heretter også: “administratoren”): Headsupplies BV, etablert på Nieuwe Binnenweg 5bg, 3014 GA Rotterdam, handelskammernummer: 55058906.



Artikkel 2 - Tilgang til nettstedet
Tilgang til nettstedet og bruk er strengt personlig. Du vil ikke bruke dette nettstedet eller dataene og informasjonen gitt på det for kommersielle, politiske eller reklameformål, eller for kommersielle tilbud, og spesielt ikke for uønskede elektroniske tilbud. 


Artikkel 3 - Innholdet på nettstedet  
Alle merker, bilder, tekster, kommentarer, illustrasjoner, (animasjons) bilder, videobilder, lyder, samt alle tekniske applikasjoner som kan brukes til å få nettstedet til å fungere, og mer generelt er alle deler som brukes på dette nettstedet beskyttet. av immaterielle rettigheter. Enhver reproduksjon, gjentakelse, bruk eller tilpasning, på noen som helst måte, av hele eller bare deler derav, inkludert de tekniske applikasjonene, uten forutgående skriftlig samtykke fra kontrolleren, er strengt forbudt. Hvis administratoren ikke umiddelbart iverksetter tiltak mot overtredelse, kan dette ikke tolkes som stiltiende samtykke eller frafall av søksmål.


Artikkel 4 - Ledelsen av nettstedet
For riktig administrasjon av nettstedet kan administratoren når som helst:

  • suspendere, avbryte eller begrense tilgangen til en bestemt kategori besøkende til hele eller deler av nettstedet
  • fjerne all informasjon som kan forstyrre driften av nettstedet eller er i strid med nasjonal eller internasjonal lov eller i strid med internettets etikette
  • gjøre nettstedet midlertidig utilgjengelig for å kunne utføre oppdateringer 



Artikkel 5 - Ansvar
Administratoren er på ingen måte ansvarlig for feil, funksjonsfeil, vanskeligheter eller forstyrrelser i funksjonen til nettstedet, som et resultat av at nettstedet eller en av dets funksjoner ikke er tilgjengelig. Måten du kobler deg til nettstedet på, er ditt eget ansvar. Du må selv ta alle nødvendige tiltak for å beskytte utstyret ditt og dataene dine mot virusangrep på internett. Du er også ansvarlig for nettstedene og informasjonen du konsulterer på internett.

Administratoren er ikke ansvarlig for søksmål mot deg:

  • på grunn av bruken av nettstedet eller tjenestene som er tilgjengelige via internett
  • for brudd på vilkårene i denne personvernpolicyen

Administratoren er ikke ansvarlig for skader du pådrar deg selv, tredjeparter eller utstyret ditt som følge av din forbindelse til eller bruk av nettstedet. Du vil avstå fra enhver handling mot administratoren som et resultat av dette.

Hvis administratoren blir involvert i en tvist som et resultat av din bruk av dette nettstedet, har han rett til å få fra deg eventuelle skader han lider og vil lide som et resultat. 


Artikkel 6 - Innsamling av data
Dataene dine samles inn av Headsupplies BV og (en) ekstern prosessor (er). Med personopplysninger menes: all informasjon om en identifisert eller identifiserbar fysisk person; en identifiserbar fysisk person som kan identifiseres, direkte eller indirekte, særlig ved hjelp av en identifikator som et navn, et identifikasjonsnummer, lokaliseringsdata, en online identifikator eller ett eller flere elementer som er karakteristiske for det fysiske, fysiologiske, genetiske, psykologiske , økonomisk, kulturell eller sosial identitet.

Personopplysningene som samles inn på nettstedet brukes hovedsakelig av administratoren for å opprettholde forholdet til deg og om nødvendig for behandling av dine bestillinger.  


Artikkel 7 - Dine rettigheter med hensyn til dine data
I henhold til artikkel 13 nr. 2 bokstav b GDPR har alle rett til å inspisere og rette eller slette personopplysningene sine eller begrense behandlingen som gjelder ham, samt retten til å motsette seg behandlingen og retten til dataportabilitet. Du kan utøve disse rettighetene ved å kontakte oss på administration@headsupplies.nl.

Enhver forespørsel om å gjøre dette må ledsages av en kopi av et gyldig identitetsbevis som du har signert på, og oppgir adressen du kan kontaktes på. Du vil motta et svar på forespørselen din innen 1 måned etter innsendt forespørsel. Avhengig av kompleksiteten i forespørslene og antall forespørsler, kan denne perioden forlenges med 2 måneder om nødvendig.

 

Artikkel 8 - Behandling av personopplysninger
I tilfelle brudd på lov eller forskrift, som den besøkende mistenkes for, og som myndighetene krever personopplysninger som er samlet inn av administratoren, vil disse bli gitt til dem etter en eksplisitt og motivert forespørsel fra disse myndighetene, hvoretter disse personopplysninger vil ikke lenger være beskyttet av bestemmelsene i denne personvernerklæringen.

Hvis det er nødvendig med viss informasjon for å få tilgang til visse funksjoner på nettstedet, vil behandlingsansvarlig indikere den obligatoriske naturen til denne informasjonen på tidspunktet for forespørsel om data.


Artikkel 9 - Kommersielle tilbud
Du kan motta kommersielle tilbud fra administratoren. Hvis du ikke ønsker å motta den (lenger), kan du sende en e-post til følgende adresse: administration@headsupplies.nl.

Hvis du kommer over noen personlige data mens du besøker nettstedet, må du avstå fra å samle det inn eller fra annen uautorisert bruk, samt fra enhver handling som bryter personvernet til den / de personene. Lederen er på ingen måte ansvarlig i ovennevnte situasjoner. 


Artikkel 10 - Oppbevaringsperiode data
Dataene som samles inn av administratoren av nettstedet brukes og lagres så lenge som loven bestemmer. 

Artikkel 11 - Informasjonskapsler 

  1. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som plasseres på harddisken til datamaskinen din når du besøker nettstedet vårt. En informasjonskapsel inneholder data slik at du kan bli gjenkjent som besøkende hver gang du besøker nettstedet vårt. Det er da mulig å sette opp nettsiden vår spesielt for deg og gjøre påloggingen enklere.  
  2. Vi bruker følgende typer informasjonskapsler på nettstedet vårt:

- Funksjonelle informasjonskapsler: for eksempel økt- og påloggingsinformasjonskapsler for lagring av økt- og påloggingsinformasjon. 

- Anonyme analytiske informasjonskapsler: for å se besøk på nettstedet vårt basert på informasjon om besøkstall, populære sider og emner. På denne måten kan vi bedre skreddersy kommunikasjon og informasjon til behovene til besøkende på nettstedet vårt. Vi kan ikke se hvem som besøker nettstedene våre eller fra hvilken PC besøket finner sted. 

  1. Mer spesifikt bruker vi følgende informasjonskapsler:

- Ingen andre informasjonskapsler

  1. Når du besøker nettstedet vårt, kan det installeres informasjonskapsler fra kontrolleren og / eller tredjeparter på utstyret ditt. 
  2. For mer informasjon om bruk, styring og sletting av informasjonskapsler for hver kontrolltype, inviterer vi deg til å se følgende lenke:  https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/onderwerpen/internet-telefoon-tv-en-post/cookies#faq



Artikkel 12 - Visuelt materiale og tilbudte produkter
Ingen rettigheter kan hentes fra bildene som tilhører produktene som tilbys på nettstedet.


Artikkel 13 - Gjeldende lov
Nederlandsk lov gjelder for disse forholdene. Retten til administratorens forretningssted har eksklusiv jurisdiksjon i tvister angående disse vilkårene, unntatt når et juridisk unntak gjelder. 


Artikkel 14 - Kontakt
For spørsmål, produktinformasjon eller informasjon om selve nettstedet, vennligst kontakt: Administrasjon - Headsupplies, administration@headsupplies.nl.

Nettopp lagt til ønskeliste.
Ønskelisten min
Nettopp lagt til handlekurven din:

#tittel#

#pris#
×